Helgen...

Den här helgen har verkligen gått fort.

I fredags så var Petrus i Luleå på träningsmatch, så jag han bara se honom i några minuter efter jobbet, sen så stack han igen. Gick upp till päronen och åt middag med dom. Är så less på att vara själv nu.... Jäkla innebandy!!
Alicia älskar verkligen att bada nu. plaskar och leker och har jätteskoj! Ska bli kul att börja babysim med henne. =)...Så hon fick sig ett litet dopp där.
Sen blev det spelkväll. Emil hade 2 kompisar där, så vi alla 6 spelade "Med andra ord" Riktigt skoj.
Älskar det spelet.

Lördag så blev det innebandy. Var den värsta innebandy jag någonsin sett (nästan) Dom var jättedåliga. Förstår inte vad som hände!! Och Petrus spelade som back vilket han aldrig gjort. Varför i hela friden byta på platserna bara sådär??!! Hoppas att tränaren börjar att träna in kedjorna snart så att dom får spela ihop sig. Om han nu vill att dom ska nå långt i år.
Efter innebandyn så var det lagfest, så då for jag och Alicia och åt middag med hennes gudmor Johanna. Vi gick på Monaco. Jättegott. Beställde en 3-rätters.
Och Alicia var då så snäll hela tiden. =) Min lilla plutt.
Efteråt så hyrde vi en film "Se upp för dårarna" Var ganska så bra....
Såg även "Offside". Den var bra den också.
Klockan hann bli 01:30 innan jag körde från Johanna. Hämtade upp Petrus i stan då. Var i alldeles lagom form. Annars så är jag van vid att han brukar vara i lite för bra form =)

       

Och idag söndag så har vi haft världens slappardag.
Alicia har varit så glad och nöjd idag. Pratat, sjungit och "skrikit" (hon har märkt att hon kan sjunga jätteljust, så hon "sjunger" det ljustaste hon kan  i låååånga toner, låter nästan som skrik, men hon gör det inte så högt) hela morgonen. Jag undrar om det verkligen var någon som förstod den där förklaringen, men gjorde du inte det så är det bara att komma hit så ska du får höra på det själv.
Är inte så lätt att sova när hon börjar med det där. Ändå låg vi kvar i sängen ända till 12.
Tog ett bad med henne senare på dagen. Så mysigt =)
Annars så slappade vi bara framför tv:n...... =)
Latfisar som vi är. ;)

Kommentarer
Postat av: Emil

Grattis på 24-årsdagen syster!

2007-09-03 @ 00:02:17
Postat av: Emma

Tack tack käre bror =)

2007-09-03 @ 10:56:38
URL: http://emmize.blogg.se
Postat av: Jessi

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundra de år. Ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva uti hundrade år. Å när hon har levat å när hon har levat å när hon har levat uti hundrade år, ja då ska hon skjutas ja då ska hon skjutas , ja då ska hon skjutas på en skottkärra fram. Ett fyrfalldigt leve för EMMA.. hipp hipp hurra, hurra, hurra, hurra!!
GRATTIS GRATTIS..... rena ungdommen... tänk om man "bara" var 24.
Men man är inte äldre än man gör sig.. ;-) så ja kommer nog vara fjortis länge till :-)
Ha de gott Kram, kram till dig "lillasyster"

2007-09-03 @ 14:51:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0