Namnhalsband.

Då jag fått förfrågningar om jag säljer sånna också tänkte jag att jag ska skriva ett inlägg  med lite info om det också.
Det är ju nämligen en perfrkt julklapp. Eller varför inte ge dom nyblivna föräldrarna...

Självklart kan jag göra och sälja halsband. Jag har kollat mig för lite och kommit fram till att ett halsband med berlock, kedja, namn (max 6 bokstäver) och frakt kostar 150 kr. Då finns det också lite valmöjligheter på berlocker.

Om det är någon som är intresserad så maila mig på [email protected]

Tävlingen är avgjord!!!

Så spännande... Det blev många fler deltagare än vad jag räknat med vilket var riktigt kul.



Alicia fick förstås vara lottdragaren.... Spännande spännande...



Och den lycklige vinnaren är......



Det blev ju tillslut så många Anna som var med... Men den vinnande Anna är hon med bloggen www.pupa.blogg.se Så ett STORT GRATTIS till dig Anna :-)

Tävling!!!



Så där ja. Nu tänkte jag att min blogg ska bli lite roligare. Tänkte att jag ska ha en liten tävling. Priset är ett halsband som på bilden som jag har gjort, med valfritt namn förstås men MAX 5 bokstäver. Det behöver inte vara just en sån här berlock, det får vinnaren själv bestämma, har även andra varianter.

Det enda du behöver för att vara med i tävlingen och få en "lott" är att skriva en kommentar här på inlägget. Skriv även upp din mailadress. Vill du ha en extra "lott" också?! Då kan du skriva ett inlägg i din egen blogg om den här tävlingen. Meddela mig ifall du gör det så ska du få en extra "lott"

På söndag så drar jag en vinnare. Meddelar sen här i bloggen vem den lycklige är ;-)

Lycka till!!!

Kort.

Äntligen en liten uppdatering från mig. Jag vet att det var länge sen sist... Nu har jag i alla fall fått tillbaka suget efter att pyssla lite. Hobbyrummet börjar faktiskt snart likna nåt också, det som tidigare bara varit förvaringsrum, så nu börjar jag snart på allvar:-)
Jag tänkte i alla fall att jag kunde dela med min lite av några kort som jag gjort...

      

  

RSS 2.0