IKEA

Har inte uppdaterat den här bloggen på ett tag nu känner jag. Men nu äntligen ska jag få mig min ikearesa :-) Jippi! Hade dock varit ännu roligare ifall vi hade haft lite mer pengar än vad vi har... men men, nog ska vi allt hitta oss nåt :-)

Så imorgon bär det av... Eller redan om 6 timmar bär det av. Ooops, måste nog ta och krypa i säng om jag ska orka upp imorgon.

Återkommer sen med bilder på mina köp :-)

Ha en riktigt fin helg allihopa!


Nya kort.

Nu har jag suttit endel i min lilla hobbykrok där hemma. Tänkte att jag skulle visa några kort :-)
(bilderna är klickbara)

   


   



   

Tyvärr så blev färgerna inte helt rättvis på vissa bilder, men man ser ju på

Ikea

Nu börjar jag bli riktigt sugen på att fara på ikea... Problemet är bara pengarna. Just nu så är det rätt så tomt i kassan, speciellt nu innan jul... Är så mycket som jag skulle vilja ha både till huset och till husvagnen. Speciellt husvagnen då som vi precis städat ur och tömt, så där behövs massor. Det ska bli riktigt kul att få fixa till den... För just nu känns den väldigt tråkig... Så om det nu sitter nån där ute med överflöd i plånkan och läser min blogg så kan väl den personen ta och sponsra mig till min ikearesa:-)

Hjälp mig fort!

Imorgon är vi bortbjudna och jag sa att jag skulle stå för efterrätten, men sen har jag inte tänkt nå mer på det. Så snälla alla som läser min blogg. Lägg in ett recept på din favorit efterrätt!:-)

Trädklädhängare.



Är det någon som gjort en sån här själv eller känner nån som har gjort det?

Min plan är att göra det, men jag vet inte helt hur jag ska göra. Vad jag ska använda mig av för material och så...

Vet du?? Hör av dig isåfall :-)

RSS 2.0