Mitt nya liv!!

Idag hade jag tänkte att börja mitt nya liv och bli en duktig människa =)
Har tänkte att sluta äta godis, drickor, chips och piggelin på veckodagarna, för nu är det helt överdrivet. äter det varje dag!!! Har ju blivit smått beroende av Piggelin. Kan äta 6 st på en dag utan problem!! Det är ju sjukt!!
Nä nu är det verkligen slut på det där.
På helgerna ska jag få mysa med sånt, men inte veckodagarna!!!
Sen så har jag tänkt att motionera lite varje dag, vilket jag heller inte gjort tidigare. Nån gång i veckan bara.
Nu jäklar ska magen bort!!! =)
Haha, inte för att jag tror att jag kommer att få platt mage någon mer gång, men det är fan inte kul å gå runt och se gravid ut när man inte är det!!!!

Sen så har jag tänkt att hålla bättre ordning här hemma också. Är så himla slarvig av mig att det är pinsamt!
Kan städa lägenheten en dag så att den är så ren och fin. Andra dagen är det inte fullt lika fint och tredje dagen är det kaos igen!
Så himla svårt kan det ju inte vara att plocka bort efter sig hela tiden!!
Blir alltid att panikstäda om nån ska komma hit och det är inte skoj alls.

Nä skärpning Emma!!! =)

överraskande paket =)

Igår var det enda som var i postlådan ett vadderat kuvert och ett brunt paket. Öppnade kuvertet först.
YES!!! Det vad 2:dra delen av Prison Break! Åh vad jag längtar att börja se den!!!

Och det bruna paketet då, vet ni vad det va´??
Jo, det var 12 påsar halstabletter. Fattade verkligen ingenting, så jag tänkte att det säkert var mamma som fixat nåt, hon brukar vara bra på sånt där... men sen så hittade jag ett brev och då kom jag ju på att jag anmälde mig för länge sen på en internetsida att jag ville vara med och prova ut nya produkter, så nu kom mitt första paket. Så himla värt.

Så behöver du halstabletter så kom till mig=) Ska nämligen Bjuda runt till vänner och höra deras åsikt om tabletterna och sedan rapportera det till det här företaget.

Om du också vill få gratis prover. Klicka på länken under.
http://www.buzzador.com/se/buzzador/register.php?refstr=emmize  

Klart värt det!!! =)

Ett år sedan...

Idag är det ett år sedan jag testade ett + på stickan,
Ett år sen jag slutade att röka.
Ett helt år sen min mamma och pappa fick veta att dom skulle få sitt första barnbarn. Så himla kul å höra deras reaktioner =)
Så man kan nog säga att det var för ett år sen som mitt nya liv började...
Så himla stort det var att veta att man hade en pytteliten liten bäbis i magen, eller just då var det bara ett litet embryo... En liten bäbis som skulle vara med en resten av livet. Det är stort det!!!
Var väldigt många känslor inblandade...
Vi var som i ett lyckorus hela tiden. Det gick som aldrig att föreställa sig att vi 2 skulle bli föräldrar till ett barn. Till vårat gemensamma barn. Vilken känsla!!!

Och nu ett år senare så har vi vårat härliga lilla charmtroll här hos oss. Det var inte alls som jag hade förväntat mig, och då hade jag riktigt höga förväntningar. Det är mycket mer fantastiskt och underbart att vara mamma till vår lilla prinsessa än vad jag någonsin föreställt mig!!!! Tack älskling för att du valde just oss :)

Älskar Dig Alicia!!!

Oh no!!!

Fan å. Jag som varit så nöjd hela tiden att jag inte varit förkyld på över ett år. Där fick jag för det, för nu börjar en förkylning komma smygandes.
Jag vill vara frisk ju!!!!!!!!
Och blir jag förkyld och sjuk så kommer ju säkert min lilltjej också att bli det. Stackars liten. Får pröva att inte pussa på henne alltför mycket, men det blir nog omöjligt....

Måste gå och snusa lite på henne nu när hon ligger och sussar så sött :)

Tandläkarbesök

Varför ska man vara tvungen att gå till tandläkaren egentligen!!??
Usch vad jag hatar det, men jag förstår ju att det kanske är nödvändigt att göra det i alla fall... :)

Har varit där idag i alla fall. Inte nå skoj alls.
Johanna satt i väntrummet och passade Alicia undertiden jag var inne...
Det första jag frågade när jag kom in var när dom trodde vi skulle vara färdiga. Fick till svar att till 16:50 skulle vi vara klara. Klockan 17:10 gick jag ut ur rummet....
20 minuter extra är fan lääääänge att vara hos tandis.... för det är ju inte det trevligaste besöket man gör. Nej usch och fy...

Det gör ju inte ont, men det där borrljudet tål jag bara inte. Ryser i hela kroppen bara jag tänker på det!!

Tyvärr så räckte det inte med bara idag, utan ska dit en till gång och laga ett till hål. Så ända till i slutet av September ska jag vara tvungen att gå och gruva mig för det besöket. Kunde dom inte bara ge mig en tid imorgon istället så att man slipper att ha det där i bakhuvudet....!!!???

Är det ingen som har nåt tips på hur besöket ska bli lindrigare??? :)

Helt underbart!!!

Det är verkligen livet att få sova till kl 09.30. Ta upp en pratandes (inte gnällig) bäbis till min säng. Amma henne och sen ligga och mysa. Hon har börjat bli så medveten över sina händer nu så hon ligger och tar en i ansiktet. Nyper i näsan och hakan och sliter i håret. Pratar och sjunger för fullt gör hon också =)

Jag kan inte förstå att vi klarade av att vänta så länge med att skaffa barn, för det är verkligen helt underbart!!

image2


Här ser ni vårat underbara lilla troll =)


Gårdagens fynd!!

Oj vilka fynd jag gjorde igår, dock inte på loppisen, där hittade jag ingenting. Men på lindex hade dom ju världens rea.
Hittade 2 västar + en jacka till Alicia.  Och allt för bara 29.90 kr st!!!! Det är ju helt sjukt billigt ju.
Så nu mår jag riktigt bra. Är så skönt när man gjort sånna kap! =)

Var även och kikade på när Alicias pappa spelade innebandy, det tyckte hon var väldigt intressant. Hon ser väl mest att det rör sig där nere på golvet, men kul tyckte hon att det var i alla fall=)

När vi kom hem från Piteå så packade vi en väska och så körde vi till Lillkågeträsk av alla ställen. Spelade Buzz där. Är riktigt kul det där. I alla fall musik-spelet, dom andra är inte fullt så roliga...
Självklart så vann jag den första omgången=) den andra ska vi inte prata om=)

Killarna fick även prova på sån vattenskoter, fast man står (kommer inte ihåg namnet) var faktiskt ganska så kul att stå och se på. Jag och Nina konstaterade att vi skulle gjort det där mycket bättre!!! =)

Lägger in en bild på kläderna så att ni får se mitt kap =)

image1

Välkommen till min nya blogg!

Jaha, då hade jag tänkt att försöka mig på det här med bloggande jag med...
Kan verkligen inte konsten med det hela, men det är väl kanske värt ett försök i alla fall :)

Dagen har varit riktigt slapp idag. Vi tog oss en rejäl sovmorgon, Jag steg inte upp föränn kl 12 och lillgumman sov ytterligare 40 minuter.
Det ser helt bombat ut här hemma, men hade ingen lust att göra nåt åt det idag, det får jag ta hand om en annan gång =)
Tänk så skönt det hade varit om jag kunde haft en som kunde ta hand om städning och matlagningen. Det hade verkligen varit nåt!!! Själv kunde jag tagit hand om Alicia och tvätten =)   (drömmmer mig bort)
Tillbaka till dagen....
Mitt lilla innebandyfreak skulle förstås och träna (idag med) så jag bestämde mig för att bjuda hem min lillebror på middag. Var mkt trevligt.
Blev dock inte så avancerad mat. Fläskfilé med potatissallad och en vanlig grönsakssallad till, men riktigt smarrigt blev det i alla fall!!!
Han kom förbi senare på kvällen också. Då hade han letat reda på min gamla gitarr som jag hade när jag gick i 4:an. Vi skulle lära oss spela gitarr hade vi bestämt =)
Gitarren hade ju stått i några år och bara samlat damm, så den lät inte alls så bra.
Började skuva och stämma den och det började faktiskt låta ganska bra tills jag skruvade lite för mycket på den ena, så att strängen gick av. Attans också!!!
Jaja, får försöka en annan gång istället....

Imorgon bär det av till Piteå. Ser fram emot det.
Ska och se grabben spela lite innebandy och så hade jag tänkt mig en tur på loppis i Badhusparken och se om man kan göra sig nåt fynd. Brukar nästan aldrig hitta nåt på loppis, men vem vet. Den här gången kanske jag lyckas =)

RSS 2.0